oh my GAWD, what have i gotten myself into?

so i sent an email message this morning to a friend of mine, who has an @hybridelephant.com email address.

i sent a very similar message to him yesterday, which got through without a problem.

today, i got a “Mail Delivery Failure” notice, one minute after sending the message, with the following piece of insightful information:

This message was created automatically by the mail system (ecelerity).

A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

>>> <REDACTED>@hybridelephant.com (reading confirmation): 550 High probability of spam

—— This is a copy of the headers of the original message. ——

X-Spam-Rating: None
X_CMAE_Category: 0,0 Undefined,Undefined
X-CNFS-Analysis: v=2.0 cv=Yv2NtvkX c=1 sm=0 a=BUl4cw8wsZUA:10 a=IkcTkHD0fZMA:10 a=QZ0zsqwyAAAA:8 a=9BvCZD0AAAAA:8 a=ivGNPCBhAAAA:8 a=2EfxiS_7of43nIBC7_sA:9 a=i3_x7-eabgX1RcdejPkA:7 a=QEXdDO2ut3YA:10 a=HCwVASBe7R0A:10 a=xM-QfRgW2ikA:10 a=h1z2HnThejPjI9jbmxDx3A==:117
X-CM-Score: 0
X-Scanned-by: Cloudmark Authority Engine
Authentication-Results: smtp03.embarq.synacor.com smtp.user=<REDACTED>; auth=pass (LOGIN)
Received: from [XX.XX.XXX.XXXX] ([XX.XX.XXX.XXX:35639] helo=ginko.localnet)
by smtp.centurylink.net (envelope-from <REDACTED>)
(ecelerity r(39797/39798)) with ESMTPA
id A8/D2-28819-8B8C59E4; Wed, 12 Oct 2011 13:04:57 -0400
Subject: physics is to math as…
Date: Wed, 12 Oct 2011 10:04:55 -0700
X-Benediction: Tina Chopp is God! Praise Her or DIE!!
MIME-Version: 1.0
Content-Type: Text/Plain;
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-Id: <REDACTED>

my email-message-header-reading skills are a little rusty, but if i’m reading this correctly, smtp.centurylink.net ( received the message from me (helo=ginko.localnet), smtp03.embarq.synacor.com ( authorised me as an approved sender, and then rejected the message because it looked like spam, despite the fact that the Cloudmark Network Feedback System they use says that it isn’t.

so, i sent it again. same result, so i called tech support.

bad move… 😐

after calling them twice and spending more than an hour on the phone…

and having me resend the message again… πŸ˜›
(albert einstein said “a definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results”)

and doing a bunch of other pointless, useless activities, such as shutting down and restarting both my client and my computer (with the predictable lack of results), the lady said she was escalating the issue and promised that i would get an email within the next 24 to 48 hours.

i didn’t even have to wait that long. i just got email from help@centurylink.com which said:

I am sorry but the issue you are requesting assistance with is an unsupported issue. CenturyLink is responsible for making sure the modem is properly connected to the internet which it is. Also , for your email of <REDACTED> to be accessed at www.mycenturylink.com and so limited support on a few email software clients. We do not provide assistance with specific computer, hardware, software issue(s), port forwarding, advanced modem configuration, gaming devices/issues, the inability to access certain web sites, and so forth.

My recommendation is that you contact the original Equipment Manufacturer (OEM) or the customer service department of the product for the type of assistance you are requesting. Please bookmark the following link: http://www.ctlhelp.com. At this site you will find the exact same level of support that you get when calling in or chatting with us but without the hold time. As an added bonus you will find assistance on several topics like the ones mentioned above that CenturyLink does not provide support for.
You can find an overview of our support boundaries…

… blah, blah, blah, fucking blah… 😐

so, what it comes down to is that THEIR email server is telling me that i’m sending spam, and that they don’t support whatever problem i’m having with their service. πŸ˜›